Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 771g867kcal163g0g23.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g418g117kcal2.5g24.9g0.8g10.4g
Selleri, annos 50g64g9kcal0.6g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)219g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Vesi1028g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2103kcal337.8g74.6g48.6g28.2g
Valittu annoskoko2500g1052kcal168.9g37.3g24.3g14.1g
Annoskoko puolitettuna1250g526kcal84.5g18.7g12.2g7.1g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907