Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g488g146kcal22.4g9.8g1.5g7.8g
Broilerifilee, marinoimaton488g522kcal112.7g0g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)274g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.7g0g
Maito, Kevyt732g337kcal23.4g35.1g11g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa244g732kcal56.1g0g56.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g92g238kcal24.7g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4619kcal531.6g117.2g221.2g25g
Valittu annoskoko2500g2309kcal265.8g58.6g110.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1155kcal132.9g29.3g55.3g6.3g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555