Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1124g1865kcal213.5g0g112.4g0g
Punajuuri 281g108kcal2.8g19.4g0.6g7g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g211g548kcal56.9g0g35.8g0g
Cashewpähkinä 140g807kcal28.1g26.4g65.1g4.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g702g843kcal23.9g25.3g70.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 42g373kcal0g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9085kcal650.4g142.2g652.4g23.8g
Valittu annoskoko2500g4543kcal325.2g71.1g326.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2271kcal162.6g35.6g163.1g6g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853