Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1015g781kcal23.3g5.1g74.1g0g
Sipuli (kuorittu)406g110kcal5.3g19.5g0.8g6.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1015g862kcal10.1g35.5g71g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.1g12kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Margariini, flora kevyt 40 41g153kcal0.1g2.2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3835kcal78.4g128g324.4g16g
Valittu annoskoko2500g1917kcal39.2g64g162.2g8g
Annoskoko puolitettuna1250g959kcal19.6g32g81.1g4g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147