Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha935g1551kcal177.6g0g93.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl701g210kcal32.2g13.3g2.1g11.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)280g757kcal84.1g0g47.7g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g584g876kcal9.3g20.4g87.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6790kcal606.4g67.4g461.8g22.4g
Valittu annoskoko2500g3395kcal303.2g33.7g230.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1698kcal151.6g16.9g115.5g5.6g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667