Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio659g1845kcal16.5g23.1g184.5g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 626g1861kcal9.4g39.9g187.7g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 264g53kcal1.8g7.9g0.3g4.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro99g30kcal2.1g4.2g0.5g3.2g
Sipuli (kuorittu)198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Hunaja 43g141kcal0.2g34.6g0g0g
Sinappi (teollinen)33g42kcal1.4g4.6g2g0g
Porkkana 165g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Anjovis-filee, 1 kpl198g415kcal18.8g27.7g25.7g0g
Valkopippuri 6.6g19kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Mustapippuri 13g37kcal1.4g5g0.4g3.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 198g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9185kcal113g343.4g803.8g42.4g
Valittu annoskoko2500g4593kcal56.5g171.7g401.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2296kcal28.3g85.9g201g10.6g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171