Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g684g574kcal7.5g125.1g2.7g12.3g
Sitruunamehu, laimentamaton59g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g391g2813kcal0g0g312.5g0g
Sokeri 498g2022kcal0g497.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g322g461kcal22.2g0.5g18.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 508g1742kcal51.7g355.5g6.1g17.8g
Leivinjauhe 20g34kcal1g7.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g71kcal0.7g15.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15458kcal166.6g2004.8g680.8g60.6g
Valittu annoskoko2500g7729kcal83.3g1002.4g340.4g30.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3865kcal41.7g501.2g170.2g15.2g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468