BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g341kcal0g0g37.9g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g303g82kcal3.9g14.5g0.6g5.2g
Broilerin nahaton rintafilee1263g1301kcal291.7g0g18.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni631g821kcal18.9g12.6g82.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5115kcal631g58.4g279.2g11g
Valittu annoskoko2500g2558kcal315.5g29.2g139.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1279kcal157.8g14.6g69.8g2.8g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517