Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1627g277kcal6.5g40.7g9.8g11.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%542g1356kcal81.3g16.8g108.5g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g60g175kcal5.4g10.1g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3761kcal193.4g161.2g262.6g32g
Valittu annoskoko2500g1880kcal96.7g80.6g131.3g16g
Annoskoko puolitettuna1250g940kcal48.4g40.3g65.7g8g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175