Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 381g1308kcal38.8g266.9g4.6g13.3g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1155g531kcal37g55.5g17.3g0g
Kananmuna kuoreton 254g363kcal31.8g0.8g26.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä58g393kcal0.6g0.6g43.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g555g466kcal6.1g101.5g2.2g10g
Ruokosokeri92g377kcal0g92.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6875kcal228.6g1035.2g187g46.6g
Valittu annoskoko2500g3437kcal114.3g517.6g93.5g23.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1719kcal57.2g258.8g46.8g11.7g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826