Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g971g1942kcal194.2g0g126.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g328kcal0g0g36.4g0g
Sipuli 291g88kcal3.6g14g0.6g5g
Tomaattipyree, Pirkka49g40kcal1.7g9.2g0.5g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen728g2257kcal58.3g393.2g40g3.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 170g34kcal1.2g5.1g0.2g3.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio243g340kcal6.8g15.8g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10140kcal534g891.6g466.2g25.2g
Valittu annoskoko2500g5070kcal267g445.8g233.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2535kcal133.5g222.9g116.6g6.3g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946