Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti627g1757kcal21.3g35.1g169.4g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g126g201kcal10g5g16.3g0g
Paprika punainen 587g172kcal5.5g26.4g2.3g11.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)220g66kcal2.2g13.2g0.4g2.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g941g1223kcal103.5g14.1g84.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6837kcal285g187.6g546.2g26.6g
Valittu annoskoko2500g3418kcal142.5g93.8g273.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1709kcal71.3g46.9g136.6g6.7g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310