Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 558g425kcal10.5g86.4g1.1g5.6g
Porkkana 242g79kcal1.5g13.4g0.5g6.2g
Sipuli 102g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g651g1106kcal130.1g0g65.1g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 9g50kcal0.1g0.1g5.6g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g9g23kcal0.5g4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 929g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3427kcal288g217.6g146.2g27g
Valittu annoskoko2500g1713kcal144g108.8g73.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna1250g857kcal72g54.4g36.6g6.8g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593