Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)29g259kcal0g0g29.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 21g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Riisi, keitetty, suolaa 293g402kcal7.1g88.7g0.8g2.7g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g880g616kcal43.1g105.6g6.2g0g
Soijakastike 29g18kcal1.5g2.8g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)831g624kcal149.6g4.2g8.3g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g391g380kcal76.3g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4654kcal559g411.6g105g7g
Valittu annoskoko2500g2327kcal279.5g205.8g52.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1164kcal139.8g102.9g26.3g1.8g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560