Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse270g2000kcal0g0g221.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 703g2411kcal71.6g491.9g8.4g24.6g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 297g424kcal37.2g0.9g30.5g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 460g1865kcal0g459g0g0g
Mustikka metsä- 487g214kcal2.4g31.1g2.9g16.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13876kcal223.8g1976g526.8g81.6g
Valittu annoskoko2500g6938kcal111.9g988g263.4g40.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3469kcal56g494g131.7g20.4g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644