Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1458g408kcal16g70g5.8g43.7g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g607g1154kcal91.1g0g91.1g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g253g152kcal2.5g11.4g10.1g1.5g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g162g122kcal29.1g0.8g1.6g0g
Auringonkukkaöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4028kcal277.4g164.4g257.6g90.4g
Valittu annoskoko2500g2014kcal138.7g82.2g128.8g45.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1007kcal69.4g41.1g64.4g22.6g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789