Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi750g930kcal22.5g250.5g4.5g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g388g550kcal48.4g1.2g39.9g0g
Margariini 80% keskiarvo250g1775kcal0.8g0.5g200g0g
Perunajauhot,rainbow500g1620kcal0.5g405g0.5g7g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14404kcal180.2g2410g493.8g25.6g
Valittu annoskoko2500g7202kcal90.1g1205g246.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3601kcal45.1g602.5g123.5g6.4g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901