Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 630g1199kcal108.7g35g68.9g3.5g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi315g32kcal4.7g4.7g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)315g504kcal25.2g12.6g40.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g583g204kcal5.8g39.6g2.9g8.2g
Becel juokseva, annos 10g24g156kcal0g0g17.5g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g630g2078kcal75.6g409.3g12g56.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8344kcal440g1002.4g284.4g136.8g
Valittu annoskoko2500g4172kcal220g501.2g142.2g68.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2086kcal110g250.6g71.1g34.2g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007