Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1370g1715kcal287.8g0g61.7g0g
Valio Viola Mustapekka 100g305g1431kcal36.5g21.9g134g0g
Ruokaöljy keskiarvo 43g377kcal0g0g42.6g0g
Sipuli (kuorittu)152g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio609g396kcal9.1g25.6g30.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7944kcal672.8g113.6g538.4g5.6g
Valittu annoskoko2500g3972kcal336.4g56.8g269.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1986kcal168.2g28.4g134.6g1.4g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474