Tzatsiki

Raasta tai paloittele keskikokoinen kurkku.

Valuta kurkusta ylim.

nesteet siivilän läpi.

Silppua/ murskaa valkosipuli (1-2 kynttä).

Sekoita ainekset keskenään, lisää ripaus suolaa ja mustapippuria.

Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1783g195kcal10g25g1.8g12.5g
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 668g427kcal20.1g22.7g26.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1318kcal65.8g107g56.2g26.4g
Valittu annoskoko2500g659kcal32.9g53.5g28.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna1250g330kcal16.5g26.8g14.1g6.6g
Arvot/100g100g26kcal1.3g2.1g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173499