Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 886g674kcal16.7g137.3g1.8g8.9g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5688g865kcal144.5g0g31g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 159g360kcal25.5g0.8g28.7g0g
Kasvisliemikuutio 18g54kcal1.7g2.4g4.2g0.3g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)476g404kcal16.6g28.5g23.8g0g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.7g2.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4962kcal420g373g185.8g27.6g
Valittu annoskoko2500g2481kcal210g186.5g92.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1241kcal105g93.3g46.5g6.9g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173882