Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus1072g322kcal21.4g53.6g3.2g32.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1072g1190kcal246.6g0g21.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto214g708kcal57.9g0g51.5g0g
Oliiviöljy 64g569kcal0g0g64.3g0g
Soijakastike 77g47kcal4g7.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5669kcal659.8g121.8g281g64.4g
Valittu annoskoko2500g2835kcal329.9g60.9g140.5g32.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1417kcal165g30.5g70.3g16.1g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890