Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 756g2593kcal77g529.1g9.1g26.5g
Sokeri 494g2006kcal0g493.7g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow363g1999kcal3.3g3.3g218g0g
Kananmuna 50g(kpl)145g183kcal16g0.4g13.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)291g93kcal9.6g13.1g0g0g
Mustikka metsä- 436g192kcal2.2g27.9g2.6g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14182kcal217.8g2146g485.6g82g
Valittu annoskoko2500g7091kcal108.9g1073g242.8g41g
Annoskoko puolitettuna1250g3546kcal54.5g536.5g121.4g20.5g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105