Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 714g5182kcal8.5g2.9g580.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 982g1362kcal122.8g2.9g96.2g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g714g3421kcal50g371.4g192.9g0g
Hermesetas-jauhe36g103kcal0.4g20g0g14.3g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen54g193kcal26.8g19.3g0.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g20522kcal417g833g1740.6g43.6g
Valittu annoskoko2500g10261kcal208.5g416.5g870.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna1250g5131kcal104.3g208.3g435.2g10.9g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038