Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1370g3123kcal260.3g0g232.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu51g31kcal0.5g2.3g2.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)171g634kcal23.8g124.1g4.3g7g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g343g103kcal3.4g18.8g2.1g5.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 308g701kcal15.6g54g43.4g17.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste257g925kcal74.5g4.4g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11032kcal756.2g407.2g713.4g60g
Valittu annoskoko2500g5516kcal378.1g203.6g356.7g30g
Annoskoko puolitettuna1250g2758kcal189.1g101.8g178.4g15g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308