Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 523g1189kcal99.3g0g88.9g0g
Tomaattimurska 1046g307kcal5.9g55.4g2.1g19.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä327g134kcal4.6g26.5g1g9.8g
Keittojuurekset, apetit327g85kcal2.9g15.7g1g7.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g20kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g26g230kcal0g0g26.1g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g196g26kcal1.2g4.1g0.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g37g33kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4049kcal233g212.4g244g75.8g
Valittu annoskoko2500g2025kcal116.5g106.2g122g37.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1012kcal58.3g53.1g61g19g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175345