Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1038g3842kcal51.9g332.3g259.6g20.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g389g79kcal2.3g14.8g1.2g5.5g
Mozzarella light389g623kcal77.9g1.9g35g0g
Oliivi kivetön musta rainbow130g234kcal0.8g7.4g22.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g216g43kcal1.3g8.2g0.6g12.9g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl78g417kcal3.9g2.3g43.6g3.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g130g376kcal42.8g0g22.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g130g208kcal10.4g5.2g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11645kcal382.6g744.2g802.2g85.2g
Valittu annoskoko2500g5823kcal191.3g372.1g401.1g42.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2911kcal95.7g186.1g200.6g21.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787