Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 58g174kcal0.1g42.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g480g288kcal4.8g21.6g19.2g0g
Kasvisliemikuutio 42g129kcal4g5.7g9.9g0.7g
Parsa 1920g297kcal24.6g23g3.8g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1776kcal67g186g65.8g59g
Valittu annoskoko2500g888kcal33.5g93g32.9g29.5g
Annoskoko puolitettuna1250g444kcal16.8g46.5g16.5g14.8g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894