Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g616g1743kcal28.3g193.3g93g33.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g370g75kcal2.2g14g1.1g5.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g370g647kcal92.4g1.8g33.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow246g443kcal1.5g14g41.9g0g
Pesto Rosso, Barilla123g406kcal4.9g14.8g36.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen616g123kcal3.7g23.4g1.8g8.6g
Basilika, tuore37g15kcal1.1g1.8g0.3g1.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g123g357kcal40.6g0g20.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7618kcal349.4g526.2g457.2g98.2g
Valittu annoskoko2500g3809kcal174.7g263.1g228.6g49.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1905kcal87.4g131.6g114.3g24.6g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058