Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore230g62kcal3g11g0.5g3.9g
Valkosipuli 46g50kcal3.6g7.5g0.3g1g
Voi, 1 tl, 5 g23g168kcal0.2g0.2g18.4g0g
Hunaja 69g228kcal0.3g55.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g230g25kcal1.8g3.7g0.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g64g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 230g522kcal32.2g3.9g41.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 804g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 804g1228kcal155.2g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4572kcal392.8g164.2g257.4g9.8g
Valittu annoskoko2500g2286kcal196.4g82.1g128.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1143kcal98.2g41.1g64.4g2.5g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258