Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 294g1009kcal30g205.9g3.5g10.3g
Margariini 60%, keskiarvo 226g1205kcal0.7g0.8g135.7g0g
Juusto, keskiarvo 453g1583kcal113.3g1.1g125.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 453g153kcal13.8g22.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 373g533kcal46.7g1.1g38.3g0g
Tonnikala öljyssä 339g644kcal92g0g30.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 362g374kcal12.5g65.2g3.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11001kcal618g592.6g675.2g41.6g
Valittu annoskoko2500g5501kcal309g296.3g337.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2750kcal154.5g148.2g168.8g10.4g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453