Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2173g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri136g552kcal0g135.7g0g0g
Sokeri 136g551kcal0g135.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton54g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2233kcal1g545.2g0g0.2g
Valittu annoskoko2500g1117kcal0.5g272.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g558kcal0.3g136.3g0g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464