Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka912g775kcal164.1g0g11.9g0g
Kevytmaito (Valio)760g350kcal24.3g36.5g11.4g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly114g409kcal14.8g78.6g3.4g11.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos114g821kcal0.6g0.6g91.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g247g69kcal1.5g14.7g0.5g6.2g
Parsakaali brokkoli 228g80kcal10.5g4.4g0.7g5.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)114g296kcal29.6g1.7g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5600kcal490.8g273g277g46.6g
Valittu annoskoko2500g2800kcal245.4g136.5g138.5g23.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1400kcal122.7g68.3g69.3g11.7g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956