Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 196g1731kcal0g0g195.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1187g4074kcal121g831.2g14.2g41.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 131g927kcal1g0.5g104.4g0g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g6.5g20kcal0.7g4.4g0.5g1.8g
Sokeri 111g450kcal0g110.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g205kcal17.9g0.4g14.7g0g
Hiiva 65g49kcal8.6g0.7g0.3g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 326g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 326g149kcal9.8g15.7g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15208kcal318g1927.4g669.4g95.8g
Valittu annoskoko2500g7604kcal159g963.7g334.7g47.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3802kcal79.5g481.9g167.4g24g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070