Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g490g1714kcal62.7g341.3g9.3g15.7g
Paistijauheliha 10%490g833kcal97.9g0g49g0g
Vesi979g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g245g69kcal1.5g14.6g0.5g6.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%184g312kcal12.7g2.6g27.5g3.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala27g75kcal5.4g1.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6052kcal362.6g727.8g183.8g54g
Valittu annoskoko2500g3026kcal181.3g363.9g91.9g27g
Annoskoko puolitettuna1250g1513kcal90.7g182g46g13.5g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145