Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio1179g767kcal117.9g49.5g3.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 377g160kcal37g1.5g0.4g0g
Mansikka 943g439kcal4.7g79.2g1.9g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2731kcal319.2g260.4g11.6g35.8g
Valittu annoskoko2500g1365kcal159.6g130.2g5.8g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g683kcal79.8g65.1g2.9g9g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191