Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 393g681kcal29.9g9g59g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 393g1299kcal7.9g11.8g137.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki492g275kcal41.8g24.6g1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi393g1770kcal25.6g236g82.6g12.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton157g1133kcal0g0g125.9g0g
Mangosose, Piltti492g295kcal2g73.8g2g4.9g
Sokeri 167g679kcal0g167g0g0g
Liivatelehti, gelatiini12g41kcal10.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12347kcal234.6g1044.4g816.4g34.2g
Valittu annoskoko2500g6174kcal117.3g522.2g408.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3087kcal58.7g261.1g204.1g8.6g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199