Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1227g476kcal5.4g83.4g6.1g31.9g
Kananmuna kuoreton 675g963kcal84.4g2g69.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g15g8.4kcal0.9g0.5g0.3g15.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g307g1841kcal73.6g20.2g165.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl276g2485kcal0g0g276.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11545kcal328.6g212.2g1034.6g94.4g
Valittu annoskoko2500g5773kcal164.3g106.1g517.3g47.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2886kcal82.2g53.1g258.7g23.6g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794