Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g205g1128kcal2.1g2.1g123.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 41g125kcal3.6g22.7g0.8g5.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 181g549kcal15.8g100g3.4g25.1g
Vehnäjauho puolikarkea 213g732kcal21.7g149.3g2.6g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 821g266kcal23.8g16.4g4.9g28.7g
Sipuli 164g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g164g556kcal35.3g1.6g45.8g0g
Kananmuna kuoreton 271g386kcal33.8g0.8g27.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 328g111kcal10g16.1g0.3g0g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7839kcal297.4g638.2g418.4g142.2g
Valittu annoskoko2500g3920kcal148.7g319.1g209.2g71.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1960kcal74.4g159.6g104.6g35.6g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439