Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g380g2279kcal79.7g25.1g205.1g0g
Kookoshiutale 127g837kcal10.3g8.1g81.7g20.6g
Kananmuna kuoreton 190g271kcal23.7g0.6g19.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)475g3418kcal0.5g0.5g379.7g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g317g184kcal28.5g15.8g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)317g396kcal10.4g11.7g31.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g95g361kcal1.3g89g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Raparperi 570g192kcal3.9g31.3g0.6g8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten16g52kcal3.7g7.1g3.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16031kcal325.6g390.4g1444.2g60.8g
Valittu annoskoko2500g8015kcal162.8g195.2g722.1g30.4g
Annoskoko puolitettuna1250g4008kcal81.4g97.6g361.1g15.2g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904