Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1170g1942kcal222.2g0g117g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g877g246kcal9.6g44.7g2.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g292g1021kcal20.5g58.5g78.9g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g59g240kcal4.1g1.2g17g0g
Ketsuppi, Felix29g26kcal0.3g6.1g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)73g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6984kcal515g227.2g431.4g2.2g
Valittu annoskoko2500g3492kcal257.5g113.6g215.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1746kcal128.8g56.8g107.9g0.6g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006