Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 296g2618kcal0g0g296.1g0g
Pellavansiemenöljy592g5329kcal0g0g592.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g296g237kcal0g0g26.6g0g
Viinietikka 1316g272kcal0g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g16912kcal0g13.2g1829.6g0g
Valittu annoskoko2500g8456kcal0g6.6g914.8g0g
Annoskoko puolitettuna1250g4228kcal0g3.3g457.4g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233