Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1297g1850kcal162.1g3.9g133g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g767g215kcal4.6g45.6g1.5g19.2g
Voi 83g599kcal1g0.3g67.1g0g
Hunaja 59g195kcal0.3g47.6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g295g1061kcal82.5g5.9g79.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7840kcal501g206.6g562.4g38.4g
Valittu annoskoko2500g3920kcal250.5g103.3g281.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1960kcal125.3g51.7g140.6g9.6g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318