Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 383g1554kcal0g382.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2009kcal59.7g409.9g7g20.5g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g150g811kcal0.3g0.5g90.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen526g173kcal17.3g25.8g0g0g
Raparperi, tuore751g233kcal5.3g41.3g0.8g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9875kcal188.2g1737.4g212.8g62.2g
Valittu annoskoko2500g4938kcal94.1g868.7g106.4g31.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2469kcal47.1g434.4g53.2g15.6g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669