Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g258g72kcal1.5g15.3g0.5g6.4g
Peruna, vanha, kuorittu 595g453kcal11.2g92.3g1.2g6g
Maissi, pakaste (Spar) 200g79g88kcal3.3g15.6g1.8g0g
Lihapulla 1kpl/15g298g714kcal44.6g28g44.6g1.8g
Makaroni, tumma 238g856kcal32.1g156.4g7.1g14g
Vesi992g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.9g22kcal0.7g0.6g1.8g0g
Turun sinappi, mieto32g60kcal1.6g8.9g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4533kcal190g634.2g117.8g56.4g
Valittu annoskoko2500g2267kcal95g317.1g58.9g28.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1133kcal47.5g158.6g29.5g14.1g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735