Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g751g150kcal9.8g22.5g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 21g63kcal2g2.8g4.9g0.3g
Katkarapu 507g347kcal73.2g0g5.6g0g
Herne 225g155kcal11.4g21.1g0.9g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.6g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Spagetti 939g3073kcal95.7g623.4g10.3g31.4g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g19g73kcal6.2g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8255kcal398.4g1344.6g113.6g79.6g
Valittu annoskoko2500g4128kcal199.2g672.3g56.8g39.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2064kcal99.6g336.2g28.4g19.9g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844