Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 780g300kcal7.8g53.9g1.6g19.5g
Sipuli 156g47kcal2g7.5g0.3g2.7g
Ruokaöljy keskiarvo 36g322kcal0g0g36.4g0g
Paistijauheliha 10%1041g1769kcal208.1g0g104.1g0g
Kasvisliemikuutio 29g87kcal2.7g3.9g6.7g0.5g
Riisi tumma 442g1543kcal31g318.4g10.2g17.7g
Timjami 2.6g7.4kcal0.2g0.7g0.2g1g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8158kcal504g769g319g84.8g
Valittu annoskoko2500g4079kcal252g384.5g159.5g42.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2040kcal126g192.3g79.8g21.2g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327