Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1140g1482kcal193.8g22.8g93.5g1.1g
Auringonkukkaöljy (100g)29g252kcal0g0g28.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK513g821kcal107.8g1.5g461.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)428g364kcal4.3g15g29.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g391g234kcal1.6g58.6g0.4g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6306kcal615g195.8g1228.2g13.2g
Valittu annoskoko2500g3153kcal307.5g97.9g614.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1577kcal153.8g49g307.1g3.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672