Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)729g583kcal24.8g87.5g14.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 729g332kcal21.9g35g10.9g0g
Kananmuna kuoreton 481g687kcal60.2g1.4g49.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala438g1400kcal65.6g258.2g11.4g43.8g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g88g648kcal0g0g71.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7353kcal346.8g775.2g316g87.8g
Valittu annoskoko2500g3676kcal173.4g387.6g158g43.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1838kcal86.7g193.8g79g22g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979