Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1220g415kcal2.4g86.6g3.7g22g
Puolukka 366g142kcal1.6g24.9g1.8g9.5g
Voi 305g2212kcal3.6g1.2g247.9g0g
Mantelilastu (A la meira)305g1829kcal73.2g20.1g164.6g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 305g1239kcal9.1g295.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11672kcal179.8g857g836g63g
Valittu annoskoko2500g5836kcal89.9g428.5g418g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2918kcal45g214.3g209g15.8g
Arvot/100g100g233kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454